+45 30 31 17 77

Service@gbautoteknik.dk

Mandag-Fredag: 8:00-16:00

Virksomheden

Få din nybils fornemmelse tilbage

Vi råder over et 600 Kvm stort moderne mekanisk værksted hvor vores dedikerede medarbejdere altid står klar til at modtage dig og din bil, uanset om du skal have kontrolleret din oliestand, have nye viskerblade eller foretaget service/reperationer, hos os er ingen opgave for stor eller lille.

Vi har alt i værktøj samt testudstyr til alle bilmærker og hos os opretholder du stadig din eventuelle fabriksgaranti da vi altid arbejder udfra bilfabrikkernes krav, derudover har det nyeste i airconditionudstyr, motorrensemaskine til benzin og dieselbiler som giver forbedret brændstoføkonomi, ydeevne og holder danmarks miljø renere.

Når din bil er på vores værksted, tilbyder vi naturligvis gratis erstatningsbil i reparationstiden, foretrækker du at vente mens vi laver bil, har vi indrettet et dejligt kundeventeområde hvor der er internetadgang og frisk kaffe på kanden.nti holder og at du får en driftsikker bil.

Vi arbejder ikke udfra et uigennemskueligt fastprissystem som vores nyvognskollegaer hvor man ikke kan gennemskue den faktiske regning, vi fakturerer kun den forbrugte tid, og udarbejder gerne et fast tilbud før arbejdets opstart – dette giver ro i budgettet og tryghed som kunde.

Vi tilbyder også kosmetisk bilpleje.
En ren bil giver den bedste køreoplevelse, så trænger din bil til et kosmetisk løft klarer vi også det.

Uanset om det drejer sig om en udvendig polering, en indvendig rens eller måske en komplet behandling, har vi gennem mange år haft possitive tilbagemeldinger fra vores kunder, som ud over at have fået nybilsfornemmelsen tilbage også har oplevet det meget lettere af holde bilen ren og pæn.